Automate your Marketing
with Womplify




 
mRyoL's FotoPage

By: azrul hisham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 30-Jan-2008 15:30 Email | Share | | Bookmark
:: promotion for 2008 ::

mmmm, da lama jgk tak upload my own collection kt personal FP ni....masa yg agak terlalu bz x mengizinkan aku utk jenguk² FP yg ni.....anyway, kali ni just to promote our company (embunPAGI) that come with a new package, new product, new outcome.....pendek cite semua yg NEW la.....hehehe!!! yela, nama pun NEW YEAR.....to all my future customer n kepada sesiapa yg masih lagi belum membuat tempahan dan ingin mendapatkan khidmat embunPAGI, silalah hubungi pengurusan kami dengan kadar segera seperti yang tertera di bahagian bawah......anda semua adalah inspirasi kami





+ a z r u l @ y o l | embunPAGI +
creative photographer
+60122056100
azrul1904@gmail.com
http://embunpagi.fotopages.com


Tuesday, 18-Dec-2007 17:23 Email | Share | | Bookmark
xpdc fotografi di kenyir....



salam......3 dan 4 dec 07 telah mengukir pengalaman menarik bagi aku sepanjang dalam bidang fotografi ni......mmg layan gile!! byk ilmu² dari mereka yg sgt berpengalaman aku perolehi.....TQVM kepada PERSATUAN JURUFOTO KUANTAN yg sentiasa beri ilmu², cara & teknik fotografi, buat lawak smpi bosan, tolong masak untuk krew n mcm² lagi......ini sebahagian yg dapat dikongsi bersama.....layannnnn!!!!!

p/s : YG X PEGI TU, MMG RUGI BEB!!!! PASNI TEMPAT LAIN PLAK.....BAIK IKUT!!!









pix #1 - riang ria ke kenyir a.k.a shasmanizam
pix #2 & 3 - penembak² tepat n kurang tepat.....
pix #4 - jurutera tasik kenyir
pix #5 - hasil memancing di kenyir
pix #6 - pemandu starcruise
pix #7 - starcruise (mcm cite waterworld)
pix #8 - my foot reach the sky......
pix #9 - sabun di bilik mandi....
pix #10 - light trail
pix #11 - tayar buruk......

jemput komen......


Tuesday, 20-Nov-2007 07:46 Email | Share | | Bookmark
live in KL!!!



baru-baru ini, telah dijemput untuk menyaksikan persembahan mantap gabungan ana (vokal & guitarist) + band siren + band sonar secara 'live' bertempat di wangsa maju, KL.....cukup mengujakan dengan keunikan vokal dan alunan muzik yg menyentuh jiwa pendengar....mereka masih muda tetapi bakat yang ada pasti mendapat tempat seiring dgn yg lama......semoga terus berkarya........


Lokasi : Hot Sound, Wangsa Maju, KL
Masa : 10.30 pm


- yol | embunPAGI -
+60122056100


Tuesday, 13-Nov-2007 11:39 Email | Share | | Bookmark
syawal 1428H...






salam kengkawan....da abis syawal, br ler nk upload gambo raya....itupun hanya sekelumis saje, huhuhu!!! so, planning seterusnya pas raya ni nk tangkap lagi banyak gambo, meningkatkan lagi ilmu fotografi dan seangkatan dengannya.....so, sesape yg nk outing @ nk wat kelas @ nk bg ilmu FREE!!....cepat² ler contact yek!! Luv u bebeh....


Wednesday, 7-Nov-2007 03:02 Email | Share | | Bookmark
faidz & yuhaniza



dah 2 minggu baru ade kelapangan untuk upload pengantin baru ni....huhuhu!!

more info at http://embunpagi.fotopages.com

-yol-
embunPAGI
0122056100


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net